Zonder meer een ‘approved’ voor deze relatiegeschenken

We zijn ervan overtuigd dat Chuck zonder meer zijn duim op zou steken voor de relatiegeschenken die we in dit artikel aan de orde laten komen. In dit bericht zullen we namelijk wat dieper ingaan op Maxilia en de vele soorten geschenken die je er niet alleen voordelig kunt krijgen – maar die je ook nog eens van top tot teen kunt laten personaliseren. Als dat geen goedkeuring van Chuck waard is..?

Gepersonaliseerde geschenken voor relaties leggen je geen windeieren

In onze branche, de woonbranche, moet je je altijd weer onderscheiden, en de beste manier om dat te doen is om ook op hoog niveau met design te gaan spreken. Natuurlijk komen we dag in, dag uit in aanraking met bijzondere ontwerpen – dus je weet dat je al een kritisch publiek hebt. Je relaties kun je het best verrassen met iets origineels, iets dat voor zichzelf spreekt. Daar waar beeld en woord (én bovendien originaliteit) een wel heel bijzondere combinatie aangaan is onzes inziens in de volgende relatiegeschenken: slippers. Je relaties doe je er op zeer informele wijze een plezier mee, zeker als je de bovenkanten op bijzondere wijze laat vormgeven, zoals te zien op onderstaand voorbeeld, waar ze onderdeel zijn van een grotere afbeelding.

182

Je kunt ze laten uitstralen met wat je maar wilt – maar zorg dat het mensen uitnodigt de slippers ook daadwerkelijk te gaan dragen. In onze sector is het interessant om bijvoorbeeld met knallende kleuren te gaan spelen of een zeer gewild merk af te laten drukken op de slippers.

179

Het echt geniale van deze slippers zit ‘m echter in de onderkant. Waar je je relaties dus een plezier doet met mooie slippers, doen deze jou ook weer een plezier door erop te lopen. Laat je namelijk een patroon in de onderkant van je relatiegeschenken drukken, dan maken zij voor jou reclame met elke stap die ze maar zetten! Een echte win-winsituatie, dat is wat Chuck Norris ervan zou zeggen!

181